Watersport - Titel
van Ankeraak tot Motorboot
Maas Moezel Rijn
Belgie 2004
Saone via Parijs 2005

Reisverslagen gast(en)
Reis naar Berlijn

De reis naar Parijs en verder naar Saint Jean de Losne


Van harte welkom op onze site, deze keer nemen wij u mee op reis naar Parijs, waar we samen met de "Arend" naar toe zijn gevaren. later is de "Jan Harm" alleen verder gegaan over het Canal de Bourgogne naar Saint Jean de Losne aan de Saone. Veel plezier.

Gerben heeft al het typwerk gedaan, ook de foto's heeft hij uitgezocht en van tekst voorzien. Gerben bedankt hiervoor, ik had er zelf geen tijd voor!
Hier kunt u het reisverslag lezen.
We varen van Driel naar Saint Jean de Losne via Parijs. Over: Neder-Rijn, Pannerdeskanaal, Waal, Maas-Waalkanaal, Maas, Sambre, Canal latéral ŕ l Oise, Oise, Seine, Yonne, Canal de Bourgogne. De motor heeft 186,2 uur gedraaid en we zijn 308 sluizen gepasseerd.
Ook de terug reis, gemaakt door Kees en Petra, is online. De reis is samen gevoegd, we varen nu dus van Driel naar Driel. Kijk bij het overzicht hoeveel kilometer, vaaruren en sluizen we gemaakt/gepasseerd zijn!
Ga hier naar het begin van de reis van Kees en Petra.
Ons reisdoel van de vakantie was "Parijs" een prachtige stad!
Overzicht reis Reisverslag logboek / foto's
Wij zijn in 24 dagen naar Saint Jean de Losne gevaren, als u van plan bent deze reis te maken, vergis u niet in de tijd. Wij hebben vier grote jongens aan boord, in principe doe ik qua varen en vastleggen niets. Onze kinderen waren de drijfveer om lange dagen te varen.
Dit was echt een vaar vakantie!
We zijn ook nog verder gegaan over het Canal de Bourgogne, een schitterend kanaal!
Deze pagina is het beste te bekijken bij een resolutie van 1024 X 768. Gerben, nogmaals bedankt voor de medewerking.